RECYCLING

RECYCLING VAN PUIN HEEFT DE TOEKOMST

Voor Van Dalen Huissen staat het hergebruik van afvalstoffen voorop. Dankzij professionele recycling geven we asfalt-, beton- en gemengd puin een tweede leven. Want waar deze materialen vroeger volledig werden afgevoerd, kunnen ze tegenwoordig geheel of gedeeltelijk worden hergebruikt. Bij Van Dalen hebben we alle expertise en jarenlange ervaring in huis om dit soort materialen met behulp van moderne puinbrekers te verwerken tot hoogwaardig granulaat – de grondstof voor GWW, nieuw asfalt of beton. Met onze loswal op ’t Looveer beschikken we tevens over een toekomstgericht systeem voor transport over water. Zo zijn we in staat om u een totaalservice op maat te bieden.

PUIN

Op de locatie ‘Looveer’ aan de Rijn beschikt Van Dalen Huissen B.V. over een moderne recyclinginstallatie. Hier worden metsel- en betonpuin bewerkt tot een schone nieuwe bouwstof.
Lees meer…

Betonpuin

Uit schoon betonpuin kunnen we niet alleen menggranulaat produceren, maar ook hoogwaardig grindvervangend materiaal. Dit doen we met behulp van onze moderne recyclinginstallatie, die schoon cementbeton op effectieve wijze vergruizelt.
Lees meer…

ASFALT

Ook voor gebruikt niet teerhoudend asfalt heeft Van Dalen Huissen een perfecte oplossing. Op onze locatie ‘Looveer’ aan de Rijn vergruizelen we afgedankt asfaltbeton.
Lees meer…

ACCEPTATIE

Dankzij onze ruime faciliteiten op locatie ‘Looveer’ zijn we in staat om uiteenlopende soorten puin in te nemen en veilig op te slaan. Zo accepteren we mengpuin en betonpuin in grote afmetingen, maar ook gewapend gewapend en voorgespannen beton.
Lees meer…

 

 

 

 

Pin It on Pinterest