SLOOP

Gecertificeerd slopen binnen een totaalconcept

Van Dalen Huissen B.V. heeft zich ontwikkeld tot een gerespecteerd slooppartner van onder andere (lokale) overheden, aannemers en projectontwikkelaars. We beschikken over het juiste materieel, alle vereiste certificaten en de knowhow om opdrachten uit te voeren binnen de tijdslimiet en met inachtneming van de hoogste milieu- en veiligheidseisen.

Van Dalen Huissen B.V. profileert zich als ‘verantwoord sloper’. Daarmee duidend op het feit dat wij bij elke sloopklus rekening houdt met mens, milieu en omgeving. Deze drie aspecten bepalen de kaders van elke opdracht.

We kiezen voor een veilige, milieuvriendelijke sloopoplossing die de omgeving de minste overlast bezorgt. Kwaliteit en hergebruik van materialen is daarbij in elk aspect van het proces doorslaggevend. Dat betekent dat geen concessies worden gedaan aan het resultaat, maar ook dat de overlast van de sloopactiviteiten voor milieu en mens tot een minimum beperkt blijft.

Als slooppartner van een groot aantal gemeenten, aannemers en projectontwikkelaars heeft Van Dalen Huissen B.V. een goede naam opgebouwd. Niet alleen doordat we beschikken over de benodigde certificaten, we hebben bovendien een omvangrijk machinepark en een team van ervaren specialisten.

Van Dalen Huissen B.V. is een totaalleverancier. Sloopafval wordt ingezameld, verwijderd en vervolgens verwerkt tot nieuwe grondstoffen. De opdrachtgever is zodoende verzekerd van een totaaloplossing tegen de scherpste prijs.

Veilig en mileubewust slopen

Van Dalen Huissen B.V. kiest voor een veilige, milieuvriendelijke sloopoplossing die de omgeving de minste overlast bezorgt. Kwaliteit en hergebruik van materiaal is daarbij in elk aspect van het proces doorslaggevend. Dat betekent dat geen concessies worden gedaan aan het resultaat maar ook dat de overlast van de sloopactiviteiten voor milieu en mens tot een minimum beperkt blijft.

Van Dalen Huissen B.V. beschikt over de nodige certificaten SVMS-007 (veilig en milieukundig slopen), goed geschoold en gemotiveerd personeel en modern specialistisch materieel.

Voor al uw sloopwerken kunt u bij Van Dalen Huissen B.V. terecht.

VAN DALEN HUISSEN B.V.

LOCATIE LOOVEER
Looveer 1D
6851 AJ Huissen

Postadres
Postbus 26
6850 AA Huissen

Contact
Telefoon: 085 06 40 004
Email: info@vdh-bv.nl

Vind ons ook op:
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/vandalenhuissenbv/
Facebook: https://www.facebook.com/Van-Dalen-Huissen-BV

VAN DALEN SLOOP EN ASBEST B.V.

LOCATIE HANDELSTRAAT
Handelstraat 7
6851 EH Huissen

Postadres
Postbus 59
6850 AB Huissen

Contact
Telefoon: 085 06 40 011
Email: info@vdsloopasbest.nl

Pin It on Pinterest